Alexander Foosnæs til Blink

av TF

Stjørdal Blink viser muskler da de henter Alexander Foosnæs (26) fra regjerende seriemester Bodø/Glimt. Venstrebacken som ble solgt fra Ranheim til Glimt for rundt en halv million kroner foran 2020 sesongen har hatt tøff konkurranse om venstrebackplassen i nord, og velger nå å vende nesen hjemover til Blink, og Obosligaen.

– Jeg har brukt litt tid på å vurdere veien videre, og endte til slutt med at jeg ville flytte tilbake til Trondheim. Blink har vært ivrige og har vist at de vil ha meg. Totalpakken ser bra ut med tanke på det sportslige og at jeg kommer meg nærmere familie og venner, sier Foosnæs til Bladet.no

Ranheim var visstnok aldri et alternativ for Malvikingen og det er nok Blink fornøyd med som betalte overgangssum til Glimt for å løse Foosnæs ut av kontrakten, og som har signert en 3 års kontrakt med klubben.

– Det er en milepæl for klubben, og vi føler oss trygge på at vi har gjort et godt valg, sier Petter Holltrø, sportslig leder i Blink til Bladet som også skriver at dette er første gang i historien at Blink betaler overgangssum for en spiller.