Trønderfotball på Trønder TV

av TF

Når vi nå har relansert Trønderfotball er det med en klar satsing på TV og da er ingenting bedre enn at vi gjør dette i samarbeid med Trønder TV. Som ledd i dette samarbeidet kan man gjennom hele denne uke se lanseringsprogrammet vårt som en del av programtilbudet på Trønder TV denne uka.

-Vi er veldig fornøyde med å kunne samarbeide med Trønder TV som har den samme heltrønderske inngangen som det vi har og som er best på lokalt stoff som vi ønsker å være, sier Kevin Ingebrigtsen i Trønderfotball om samarbeidet.

– Lanseringsprogrammet sendes denne uken, men flere samarbeidsprosjekt er på trappene og vi gleder oss til å gi et utsnitt av trøndersk fotball ut til trønderne sammen med Trønder TV, sier Ingebrigtsen.

Trønder-TV er en regional TV-kanal som setter sammen trønderske program til en 3-timers sending. Denne 3-timeren sendes i loop en uke med skifte av innhold på mandager. Her er matprogram med råvarer fra vår egen region, reiseprogram fra nære reisemål, portrettprogram, lokal sport, underholdning, dokumentarfilmer og mye mer.

Trønder-TV kan sees på TV via Altibox, RiksTV, Telenor kabel og Get. I tillegg kan enkelt-program sees på YouTube, vår FB-side og på trondertv.no.

Siste seermåling (Kantar Media april – desember 2018) viste at nært 100.000 ulike trøndere ser på Trønder-TV hver uke. Målingen forteller at et høyt antall trøndere følger våre sendinger hver uke. Ved at kanalen treffer så mange folk er også Trønder-TV blitt en meget relevant mulighet for markedsføring. Denne type markedsføring kan være distribusjon av alle typer reklamefilmer, merkevarebygging, innholdsmarkedsføring og samarbeidsproduksjoner.

Trønder-TV er en kanal med et hel-trøndersk innhold – for, med og om trøndere.

Flere programserier på bakgrunn av dette samarbeidet vil komme utover våren.