Tips oss om treningskamper

av TF

Det er en veldig spesiell fotballvår, men de yngre lagene kan i hvertfall spille treningskamper og de ønsker TF tips om. Kanskje kan vi komme å lage noe på kampen, og kanskje er det noen på kampen som tar bilder eller video – Alt er av interesse for oss.

Kan vi ikke være tilstede så ta gjerne bilder og legg det ut med Trønderfotball på tagg i sosiale medier slik at alle andre også kan få vite om det. Spiller ditt lag kamp, ta et bilde – tag Trønderfotball og legg det ut på Facebook og instagram – eller send det til oss på messenger eller mail.

Hvis lag tar opp kampen på video – så send oss filen og vi legger det ut på Trønderfotball.

Er treningskamper det eneste som er av fotball etter påske i bredde og barnefotballen, ja da skal vi følge med og passe på at vi hver uke er innom en match som vi viser bilder og video fra – og da trenger vi hjelp av den trønderske fotballfamilien.

post@tronderfotball.no