Trønderfotball satser på TV

av TF

Når vi nå relanserer Trønderfotball er det med en klar tanke om at Trønderfotball skal henge med også i 2021. Når vi startet opp nettstedet tilbake i 2002 var det fordi all oppmerksomheten og informasjonen til media den gang gikk til Rosenborg, og vi ville laget et samlingssted for trøndersk fotball. Her skulle man finne resultater, oppdaterte tabeller og all annen informasjon om trøndersk fotball i bredden, men mye har skjedd siden 2002.

Nå får man resultater og tabeller på mobiltelefonen mens kampene pågår, og all informasjon ligger tilgjengelig på nett både hos klubbenes hjemmesider, på blogger og på andre medium. Behovet i trøndersk fotball er slik vi ser det endret, og da må Trønderfotball også endre seg.

Det gjør vi med å lansere TF TV som blir vår egen lille TV kanal der vi skal formidle smått og stort av det som foregår i trøndersk fotball – tv format. Planen er å ha egne programmer, livesendinger, podcaster, konkurranser og masse annet moro i TV format som man kan følge gjennom TF TV, og i sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat.

Flere konsepter er under utvikling og vi har allerede etablert vårt eget TV studio på Lade som skal bli sentrumet for produksjon av TV, som vårt datterselskap Trøndersport Media skal stå for.

I tillegg til egne sendinger, serier og programmer vil vi etterhvert også gjennom Trøndersport Media tilby klubber og lag i regionen med produksjoner for klubben. Det kan være en podcast klubben ønsker å sende, det kan være en video i forbindelse med en turnering eller andre ting vi kan bidra med produksjon av gjennom Trøndersport Media.

Allerede når nye Trønderfotball lanseres vil TF TV være operativt, og flere produksjoner vil komme utover sesongen.