Utleira med ny rekord

av TF

Uavgjort mot Sjarmtrollan og seier mot Hulløy denne helgen var Utleiras 30. og 31. kamp i Eliteserien i Futsal uten tap.

– Vi har dermed 31 kamper på rad uten tap i serien, og passerte rekorden til Vegakameratene på 30 kamper, melder klubben.

I dag sendte Casper Øyvann hjemmelaget Hulløy i ledelsen etter fem minutter før Patrick Elvevold økte til 2-0 fire minutter etter pause. Like etter startet Utleira snuoperasjonen. Først reduserte Petter Høvik før Sindre Myrvold Welo utlignet. Andreas Økland ble matchvinner med sin scoring tre minutter før full tid.

– Deilig sliteseier etter en elendig førsteomgang. Local lads Andreas Økland og Helge Øie avgjør på slutten med mål og strafferedning.

Les mer om kampene som ble spilt lørdag her

Full pott for Freidig

Også en annen Trondheimsklubb hevder seg i Eliteserien. Freidig slo Hulløy 1-0 i går og fulgte opp 6-1-seier over Sjarmtrollan i dag. Freidig ligger nå bare ett poeng bak serielederen.

– Seks poeng etter ei helg i nord må vi si oss veldig fornøyd med, skriver Freidig.

I dag ledet de 3-0 til pause etter scoringer av Erik Rotlid (2) og Thomas Rønning.

– Kampen starter bra for vår del, og vi klarer å følge dagens plan til punkt og prikke. Vi scorer på våre sjanser, og har en god keeper som gjør at vi kan gå til pause med 3-0.

I andreomgang scoret Bjørn Erik Løkås og Edvard Rishaug i tillegg til at også Thomas Rønning ble tomålsscorer.

– Etter pause starter vi litt daft og Sjarmtrollan scorer på en dødball. Vi løfter oss og scorer igjen på en fast situasjon. Etter det tar Sjarmtrollan ut keeper. Her ligger vi fint og scorer to mål i åpen kasse.

Eliteserien fortsetter med åtte kamper neste helg.

Spilte kamper Eliteserien Futsal 2020/21