RBK sikret sølv og Champions League

av TF

RBK vant sin kamp borte mot Klepp, men etter som Vålerenga vant sin avslutningskamp var det laget fra hovedstaden som kunne juble for seriegull da Toppserien 2020 er ferdigspilt. Det er kun målforskjell som skiller lagene, men sølv betyr også at RBK spiller Champions League i 2021 så tross at gullet røk bør trønderjentene også feire litt i kveld.

Den siste serierunden har latt vente på seg, og når det endelig var i gang forsvant den store spenningen ganske raskt. 2 tidlige mål av Vålerenga gjorde selve gullkampen i realiteten var avgjort, og når Avaldsnes fikk bank mot Sandviken “måtte” det bli sølv på RBK.

De tok føringen i 1.omgang borte mot Klepp, økte i 2.omgang til 0-2, og selv om vertene reduserte på slutten gjorde RBK sin del av jobben, og samtidig går de gjennom sesongen uten tap og det viktigste, de VINNER sølv.

Trønderfotball gratulerer og gleder oss til å se de trønderske jentene i Europa i 2021.