Thomas Dahle forlenger i Avaldsnes

av TF

Trønderen Thomas Dahle forlenger sin kontrakt som hovedtrener i Avaldsnes og blir dermed værende videre på Karmøy de neste 2 sesongene.

Klubben skriver følgende på sin hjemmeside:

Thomas kom til Avaldsnes før 2019 sesongen og kom raskt inn i teamet til Lena Tyriberget som da var manager. Der jobbet han også med Kolbjørn Fosen som nå er manager etter at Lena igjen ble landslagstrener.

Thomas og teamet har bygget reisverket som i år har slåss om gullet, og som fortsatt har muligheter. Thomas er også en av de som har vært sentrale for å få hente våre dyktige fotballspillere og å få signert videre våre viktige spillere. Klubben er fornøyd med å ha Thomas med videre.

Sportssjef Ove Arnesen sier:

Vi er veldig glade for å ha sikret at Thomas er med i teamet vårt i minst 2 nye år. Vi har en viktig del igjen av årets sesong, og er glade for at vi nå har sikret oss kontinuitet i gruppen både på kort og lang sikt. Dette betyr at vi føler vi har de rette typene i klubben, og derfor kan vi også skrive lengre kontrakter. Det føles veldig godt å ha plassert nok en viktig brikke på plass i puslespillet vårt.

Manager Kolbjørn Fosen sier:

Jeg er glad for at Thomas er med videre. Han er en hardtarbeidende og bra trener med mye energi. Han har gjort en god jobb i Avaldsnes og vært viktig for oss i trenerteamet og i Avaldsnesteamet som sådan. Med dette sikrer vi oss god kontinuitet også på trenersiden i fremtiden.

Thomas Dahle er veldig fornøyd med å få fornyet tillit og forlenge sin arbeidskontrakt med 2 år i Avaldsnes. «Å være med i teamet er veldig spennende. Vi jakter hele tiden på å utvikle oss og ta nye steg i hvordan vi skal fremstå både på og utenfor banen. Noe av det som er mest spennende i Avaldsnes er å jobbe hardt og målrettet sammen med resten av trenerteamet med dedikerte, profesjonelle, både lokale norske og utenlandske profilerte, spillere.»

Vi gleder oss til fortsettelsen!