– Skandale at det spilles fotball på denne banen

av TF

Ranheim var ikke nådig i etterkant av søndagens bortekamp mot Øygarden da kampen ble preget av vind, regn og en bane som ikke var forsvarlig hevder Ranheimleiren.

«Jeg har spilt på ulike arenaer med varierende værforhold i løpet av min karriere. Men DETTE topper alt. SKANDALE at det spilles fotball på Ågotnes stadion i dag, Komikveld fra A-Å»., skriver Erik Tønne på twitter etter kampen, og Daglig Leder Frank Lidahl er også klar i sin tale i saken som er omtalt i VG.

– Værmeldingen som er meldt slår selvsagt til rett før kampstart. Spilldekket er overvann og hengemyr, men med vinden som det mest dramatiske, sier Frank Lidahl til VG.

– Det var alt annet enn fotball. Jeg er sjeleglad for at det ikke ble 3–4 strekker og benbrudd etter sene taklinger, sier Lidahl.

– Kampen burde vært spilt innendørs og om ikke dommer og NFF skjønner det er det god jul og god bedring, sier Lidahl.

Det var i forkant av kampen klarert en en reservearena innendørs, men det ble valgt å gjennomføre kampen utendørs i de rådende vær og baneforhold, noe vertene fra Øygarden støttet fullt og helt:

Daglig leder i Øygarden, Trond Jetmundsen, er derimot av en annen oppfatning.

– Vi ønsket å spille kampen. Kampen er preget av at det er dårlig vær og vi er kommet til november. Da er det typisk høstbaner. Vi lever på Vestlandet og der er det en del vind, sier Jetmundsen.

– Det var ikke fare for liv og helse som er en grunn til å stoppe kamper. Vi må regne med at det blir noen slike kamper i høst sier han.

Les hele saken i VG.