Hvem vinner det trønderske slaget om Obos?

av TF

Onsdag smeller det i Fjæra da det er klart for årets lokaloppgjør i Obosligaen. Lagene møttes i åpningen av sesongen, men da uten tilskuere mens det nå er mulig med 600 på plass til onsdagens oppgjør. Dette er nok langt mindre enn det ville ha vært med en “vanlig” sesong, men det gir likevel en bedre ramme enn slik det har vært tidligere i sesongen.

Ranheim har hanglet den siste tiden, og kommer fra et meget tungt tap mot bunnlaget Kongsvinger på Gjemselund, mens gjestene Stjørdals Blink slo tilbake sist da de banket Tromsø på hjemmebane etter å ha tapt de 3 kampene før der.

Ranheim er uansett klar favoritt når de spiller hjemme, og selv om laget har tapt 3 hjemmekamper i år er de blant de beste hjemmelagene i Obosligaen. Men med svake resultater den siste tiden er nok selvtilliten til de blå ganske skjør, og det kommer nok Blink til å prøve å utnytte. Blink tok et langt steg mot fornyet kontrakt i Obosligaen med seieren mot Tromsø, og jakter nå flere poeng slik at de også kan legge kvalikplassen på avstand.

Hvem vinner i morgen?

  • Ranheim (48%, 12 stemmer)
  • Blink (36%, 9 stemmer)
  • Uavgjort (16%, 4 stemmer)

Antall stemmer: 25

Loading ... Loading ...

Trønderfotball holder Ranheim som 60/40 favoritt, og onsdag må de nesten vinne skal de holde liv i håpet om direkte opprykk. Blink kommer inn i kampen med litt lavere skuldre etter seieren mot Tromsø, men er avhengige av at strukturen sitter og at superduoen Kartum og Lillebo er knivskarp – da kan Blink tukte storebror.

Se video fra da TF utfordret lagene til Crossbarchallenge på Marbella i mars: