Blink knuste serielederen

av TF

Etter 3 strake tap slo Blink kraftig tilbake da Tromsø gjestet MUS Sandskogan stadion lørdag og tok med en 4-2 seier over serielederen et langt steg mot fornyet kontrakt i Obosligaen.

Mats Lillebo scoret 2 mål i kampen som bølget frem og tilbake, der Tromsø startet klart best og tok ledelsen, men det der Blink kom tilbake og snudde til seier. Lillebos første mål var utligning til 1-1 fra krittmerket etter at Sondre Stokke ble felt av Simen Wangberg.

Så viste den innlånte unggutten fra Bodø/Glimt, Ask Tjærandsen-Skau litt magi med venstrebenet da han dundret en andre ball i venstre kryss fra 20 meter som sendte Blink opp i 2-1, og da var det spilt 40 minutter. Gjestene utlignet like før pause, slik at lagene gikk til halvtid på 2-2.

2.omgang ble tett og jevn der Blink til slutt skulle avgjøre kampen på dødball. Første headt Håvard Lorentsen inn 3-2 etter en corner fra Sondre Stokke etter drøye 70 minutter, før Mats Lillebo stusset inn en ny corner, denne gang fra Sander Kartum bare minutter etter, og kampen var avgjort.

En fantastisk måte for Blink å slå tilbake etter flere tøffe kamper, og ikke minst en perfekt oppladning til onsdagens lokaloppgjør mot Ranheim. Et Ranheimlag som virkelig sliter om dagen, og lørdag ble det 1-0 tap borte mot bunnlaget Kongsvinger, og opprykkstoget er i ferd med å forlate Fjæra. Heldigvis tapte både Tromsø og Sogndal i tillegg, men det hjelper nok lite hvis Ranheim ikke løfter seg i sesongavslutningen.

Se høydepunktene fra Blink – Tromsø her

Se høydepunktene fra Kongsvinger- Ranheim her