Ranheim vant toppkamp, Blink fikk bank

av TF

Det ble en vidt forskjellig opplevelse for de to trønderske lagene i Obosligaen denne lørdagen, og jubelen kom i Fjæra og ikke på Stjørdalen.

Ranheim måtte vinne mot Sogndal for virkelig å henge på i opprykkskampen, og Michael Karlsen ble matchvinner med sin 1-0 scoring i 2.omgang i en kamp der lagene hadde hver sin omgang. Gjestene styrte det meste før pause, men klarte ikke å utnytte overtaket og i 2.omgang tok vertene over. Mikke Karlsen har så langt slitt i årets sesong, og har ikke vært den spydspissen for Ranheim som alle trodde han skulle være, men i toppkampen viste han klasse igjen.

Karlsen fikk ballen inne i 16 meteren litt tilfeldig, men fra 4-5 meter skrått var han bombesikker da han satte inn det som skulle vise seg å være seiersmålet med bredsiden i det lengste hjørnet.

På Stjørdalen fikk Blink for første gang siden opprykket det man kan kalle bank da Lillestrøm gjeste MUS Sandskogan Arena og reiste hjem til Lillestrøm med 3 poeng i bagasjen etter en knallsterk 4-1 seier. Lillestrøm tok ledelsen halvveis i 1.omgang, og økte like etter pause, og da Thomas Lehne Olsen satte 0-3 etter 54 minutter var all spenningen borte.

Gjestene økte til 0-4 før debutant Franklin Daddysboy Nyentue satte inn en redusering på slutten av kampen.

Se høydepunktene fra Blink- LSK her og Ranheims seier mot Sogndal her