Tom Dent ny Blinktrener

av TF

Dent vender tilbake til Blink etter å ha jobbet i akademiet til Bodø/Gimt og har signert en 4 års kontrakt, og etterfølger Roar Vikvang.

Det var Bladet som først omtalte saken torsdag formiddag.

Dermed tar Dent over jobben etter Roar Vikvang som har sin første arbeidsdag som sjef for SalMar Akademiet hos Rosenborg torsdag. Vikvang skal likevel lede laget ut årets sesong.

– Jeg ser virkelig frem til å begynne, og jeg er glad for at jeg får denne muligheten. Men frem til januar skal jeg holde meg unna og la spillere og trenerstab konsentrere seg om resten av sesongen, sier Dent til Bladet.

Han er ingen ukjent mann i fotballmiljøet i Stjørdal. I 2016-sesongen var Dent assistenttrener i Stjørdals-Blink. Først under Gary Hogan som måtte forlate klubben på høsten, og senere under Nils Petter Austad som tok over. Sesongen endte til slutt med nedrykk til 3.-divisjon.