Ranheim og Blink storspilte hjemme

av TF

Ranheim snudde en vond trend da de sist slo Grorud borte, og fortsatte i kveld da de banket Åsane i toppoppgjøret på Extra Arena. Ranheim tok ledelsen i 1.omgang da Erik Tønne satte inn 1-0 fra straffesparkmerket etter at Vegard Erlien ble felt.

10 minutter ut i 2.omgang presenterte Mads Reginiussen et av årets mål i fjæra da han dro seg fri og banket ballen i vinkelen fra knappe 20 meter og kampen så sikret ut for hjemmelaget. Men med drøye ti minutter igjen fikk gjestene straffespark og med redusering til 2-1 ble det match igjen, men heldigvis varte ikke spenningen lenge.

Innbytter Sondre Sørløkk gjorde 3-1 etter en flott kontring dratt opp på venstre og indreløperen styrte ballen inn til spikern i kista for gjestene.

Blink imponerte også da de valset over KFUM hjemme på MUS Arena med Sander Kartum og Mads Lillebo i hovedrollene. Lillebo med 2 scoringer, og Kartum med en scoring og en flott målgivende til Sondre Stokke som satte 4-1.

Ranheim henger med i opprykkskampen med sin seier i en runde der både Sogndal, Lillestrøm og Tromsø også vant. Blink er på 6.plass og er for fullt med i kampen om kvalifisering til Eliteserien.

PS! Lillebok med 11 mål og Tønne med 10 mål henger begge med i toppscorer kampen i Obos der Henrik Urdahl er toppscorer med 14 nettkjenninger.