Ranheim kollapset mot Lillestrøm

av TF

Ranheim ledet borte mot Lillestrøm da kampuret på Åråsen viste 85 minutter, men kampens siste 10 minutter inkludert overtiden ble et mareritt. Først utlignet vertene og i overtiden satte de både 2-1 og 3-1, og der med er Lillestrøm bare 5 poeng bak Ranheim på tabellen.

Ranheim dominerte kampen på Åråsen i første omgang og det var fullt fortjent da Erik Valla Dønnem satte inn ledermålet etter forarbeid av Sivert Solli da det var 3 minutter til pause. Utover i 2.omgang var det ingenting som tydet på at vertene skulle komme tilbake, men da utligningen kom i det 85 minutt snudde kampen fullstendig.

Hjemmelaget jaktet da seiersmålet not et rystet Ranheimlag og ikke bare kom 2-1, men også 3-1 – begge målene på overtid.

Ranheim hadde muligheten til å kutte inn på Tromsø som bare klarte 1-1 mot KFUM, men isteden er Sogndal oppe på samme poengsum, og jaktende LSK er nå bare 4 poeng med Sandnes/ulf mellom der igjen.

For Blink ble tirsdagen helt motsatt da de sikret poeng borte mot Grorud da Mats Lillebo utlignet på straffespark på overtid. Et meget viktig poeng som betyr at Blink ligger på 8.plass ennå med 8 poeng til opprykk OG nedrykk.

Høydepunktene fra Blinks kamp ligger her

Høydepunktene fra Ranheims kamp mot LSK her