Rosenborg vant toppkampen

av TF

Lillestrøm har vært det store laget på kvinnesiden i norsk fotball i en årrekke, men denne sesongen kan den gamle mester bli detronisert. Lørdag vant Rosenborg toppkampen 1-0 i LSK hallen, og er dermed med i gullkampen for fullt.

Etter en målløs første omgang starter RBK aggressivt, og etter 53 minutter snapper Elin Sørum ballen på 20 meter, forserer inn i 16 meteren og banker ballen i hjørnet med venstra til 0-1 og stor trøndersk jubel.

Flere mål ble det ikke og trønderne kunne juble for 3 særdeles viktige poeng.

Det betyr at Rosenborg går forbi Lillestrøm på tabellen og inntar andreplassen i Toppserien med 23 poeng, ett poeng bak serieleder Vålerenga og ett poeng over LSK.

– Vi har ikke snakket så mye om hvor vi skal være på tabellen etter sesongen. Vi tar kamp for kamp, men vi går selvføgelig inn i hver kamp for å vinne. Dette er en ekstremt vanskelig bortekamp. LSK var jo en av favorittene før sesongen og er et veldig godt lag, så det var veldig deilig å få de tre poengene her i dag, sier Sørum til TV 2 etter kampen.