KIL/Hemne vant, ny uavgjort på RBK

av TF

Jentene fra KIL/Hemne imponerte kraftig da de banket det tidligere Toppserielaget Amazon fra Grimstad 3-0 på bortebane i kvinnenes 1.divisjon. Rosenborg så lenge ut til å få med seg 3 poeng mot Arna Bjørnar etter at de tok ledelsen kvarteret før slutt, men gjestene utlignet på straffespark i kampens siste minutter.

I Grimstad var det Dorte Pelabon som satte inn både 0-1 og 0-2 for KIL/Hemne, mens Andrea Broholm punkterte kampen med 0-3 etter 82 minutter på Sørlandet. KIL/Hemne tar med seieren et langt steg bort fra nedrykksstreken og er på 6.plass med 10 poeng ned til bunnlaget Fart.

For lokomotivet Rosenborg har det stoppet opp bittelitt, selv om de fremdeles nekter å tape. 3 uavgjort på de 4 siste gjør at de sakker litt akterut i toppen av Toppserien, men på de første 10 kampene har de 20 poeng, som vil være 5 poeng bak LSK hvis de slår Sandviken søndag.