Blytungt for Blink og Ranheim

av TF

Både Ranheim og Stjørdals Blink tapte sine oppgjør i Obosligaen i dag med 0-1 i kamper begge var regnet som favoritter. Mest overraskende var det at Ranheim tapte 0-1 hjemme mot KFUM Oslo etter å ha styrt kampen uten uttelling, før gjestene utnyttet feil bak hos Ranheim og satte inn seiersmålet like før slutt.

På Stjørdal var det en langt jevnere batalje der Marcus Pedersen ble tungen på vektskålen med sin scoring som ble kampens eneste. Se høydepunktene her

Tabellplasseringen endrer seg ikke for noen av lagene. Tromsø vant og rykket fra Ranheim i toppen, men både Lillestrøm og Sogndal spilte 0-0 og tok kun inn 1 poeng tross fadesen mot KFUM.

Blink ligger midt på tabellen ennå, men det er bare 7 poeng ned til direkte nedrykk så selv om de har startet sesongen godt er det lenge ennå til at Blink kan være trygge på Obosspill i 2021. Pausen som kommer nå kan nok passe begge trønderlagene godt etter en periode med et tett og tøft kampprogram.