Fra Gimse til Champions League finale

av TF

Ingrid Syrstad Engen er klar for den gjeveste klubbkampen i fotball etter at Wolfsburg senket Barcelona og sikret seg finaleplass i Champions League. Midtbanespilleren fra Gimse har hatt en eventyrlig sesong, og nå krones den med den største klubbkampen i internasjonal fotball.

– Det har ikke gått opp for meg, vi er søren meg i Champions League-finalen! Det er en drøm, sier Syrstad Engen til VG etter å ha feiret i garderoben på flotte Reale Arena i San Sebastian.

– Det er nesten så jeg må klipe meg i armen. Dette topper en helt fantastisk sesong. Det kan ikke bli så mye bedre – jo, hvis vi vinner finalen. Nå handler det om å vinne den også, sier 22-åringen.

Engen og Wolfsburg var effektive og heldige i en semifinale der Barcelona hadde de største sjansene, men tyskerne scoret og dermed er det de som spiller finale. Hvem det blir i mot blir avgjort onsdag da PSG møter Lyon.