Dramatisk seier til Rosenborg

av TF

Emilie Bragstad ble utvist i hektiske sluttminutter i RBKs bortekamp mot Røa på stillingen 2-3 da hjemmelaget ble tildelt straffespark, men straffesparket og ytterligere en kjempesjanse ble brent på tampen og dermed kunne RBK juble for ny seier i Toppserien.

Røa tok en tidlig ledelse mot ubeseirede RBK, men en uheldig Sara Suphellen (trønder og tidlige Trondheims-Ørn spiller) scoret selvmål slik at lagene gikk til pause på 1-1. Julie Blakstad satte inn 1-2 etter knapt 70 minutter når hun kom alene gjennom, og når Elin Sørum satte inn 1-3 etter innlegg fra Karlseng Utland virket seieren i boks for trønderne.

Men 5 minutter før slutt curler Røa et frispark over muren og i mål til 2-3, og når de blir tildelt straffespark 3 minutter etterpå koker det. Emile Bragstad feller en Røaspiller på vei gjennom, blir utvist og hjemmelaget får sin andre straffe i kampen. Denne blir satt utenfor, og når hjemmelaget heller ikke scorer på en gedigen målsjanse like etterpå renner det ut med 3 poeng med på vei hjem til Trondheim.

Både Vålerenga og Lillestrøm vant også i kveld, så viktig at trønderne henger på og det gjør de til gangs.