Ranheim nærmer seg Tromsø

av TF

Ranheim banket bunnlaget Strømmen 5-1 hjemme i Fjæra i kveld samtidig som toppoppgjøret mellom Tromsø og Sogndal endte uavgjort, og dermed er det bare 1 poeng som skiller Tromsø og Ranheim i toppen av Obostabellen.

Strømmen ble ingen målestokk for Maalens mannskap og scoringer gjennom Rønning og et vakkert frispark signert Tønne sendte lagene til pause på 2-0. Ranheim dominerte fullstendig og burde ha ledet mer, men målene skulle komme.

Magnus Blakstad satte 3-0 på en vakker kontring 10 minutter ut i 2.omgang før Strømmen reduserte og fikk tro på poeng en kort stund. En ny kontring endte med 4-1 gjennom Sivert Solli, mens Mikke Karlsen banket inn 5-1 fra straffesparkmerket.

Stjørdals Blink spilte 2-2 i sin kamp hjemme mot Åsane der Lasse Bransdal ga hjemmelaget en drømmestart med en tidlig scoring, men gjestene utlignet fra straffesparkmerket. Rett etter dette var hjemmelaget tilbake i føringen da Sondre Stokke satte 2-1, men like etter pause fikk gjestene straffespark igjen, noe de utnyttet og 2-2.

Åsane hadde noen vanvittige sjanser på slutten, men Blink holdt unna og sikret seg poeng.

Blink ligger midt på tabellen med 15 poeng etter 8 kamper, med 7 poeng ned til nedrykksstreken og bare 2 poeng opp til kvalikplass.