Ranheim og Blink tapte borte

av TF

Ranheim fikk for første gang i denne sesongen juling da Sogndal ble for sterke i saftbygda og sendte gutta fra Fjæra hjem med et 4-0 tap i sekken. Hjemmelaget tok ledelsen allerede i kampens første spilleminutt og effektive verter så seg aldri tilbake og ledet hele 3-0 til pause.

Ranheim hadde ballen klart mest, men slet med å skape målsjanser og når Sogndal da på sin side var effektive straffet de opprykksjagende enhjørninger hardt og dermed kryper Erik Bakkes mannskap helt opp i ryggen på Ranheim på tabellen. Tromsø tapte også, det samme gjorde Sandnes Ulf, så Ranheim har fremdeles 2.plassen på tabellen.

Stjørdals Blink fikk heller ingen stor opplevelse på bortebane på mandag da Ull/Kisa siret seg en 2-1 seier på Jessheim med et sent seiersmål som kom i det 89 minutt. Hjemmelaget tok ledelsen så sent som et drøyt kvarter før slutt, men Blink utlignet i det 80.minutt ved Anders Nygaard.

En litt tung mandag for de trønderske lagene i Obosligaen, men likevel holder Ranheim 2.plassen mens Blink ligger på en imponerende 7.plass da en tredjedel av sesongen er ferdigspilt.

Når er det en hel uke til neste runde i Obos, da med Ranheim mot Strømmen og Blink mot Åsane.