Obos: Ranheim knappet inn på Tromsø

av TF

Ranheim cruiser videre i Obosligaen og er bare tre poeng etter serielederen Tromsø etter 6-1 hjemme mot Øygarden samtidig som TIL tapte borte mot Grorud. Mads Reginiussen ble kampens store spiller på Extra Arena med sitt hattrick, og i tillegg kom Erlien, Tønne med 2 mål på scoringslisten.

Allerede mandag er det ny kamp i Obos, og dette blir en ny test på hvor høyt Ranheim vil fly i kampen om opprykk. Maalens menn skal da til Sogndal, et annet lag som har blitt tippet i toppen, men i motsetning til Ranheim har Sogndal vært svært varierende i seriestarten.

Fredag var til på Stjørdal og spilte 2-2 mot Stjørdals Blink, som igen viste at de tar nivået i divisjonen. Sogndal ledet 2 ganger, men vertene kom tilbake begge gangene og kjempet seg til poeng mot laget fra saftbygda.

Blink på sin side skal på Jessheim å møte Ull/Kisa på mandag.

Se høydepunkter og intervjuer fra Blink- Sogndal her.

Ranheims nedsabling av Øygarden ser du her