Ranheim og Blink vinner igjen

av TF

Trønderlagene i Obosligaen Ranheim og Stjørdals Blink fortsetter den gode starten og begge tok i kveldens runde 3 poeng. Ranheim banket Raufoss 3-0 hjemme i Fjæra, mens Blink imponerte med en sterk 1-0 seier i Bergen mot Øygarden.

Mest imponerende er kanskje Blink som nå ligger på kvalifiseringsplass til Eliteserien etter nok en sterk seier. Mats Lillebo ble matchvinner da han vant en duell utenfor 16 meterenmed midstopperne til hjemmelaget, og med en keeper på bærtur beinet han ballen på smart men litt komisk vis inn i nettet til ledelse.

På gress i Bergen var Øygarden favoritt, men Vikvangs mannskap sto i mot, slapp ikke inn mål og kunne feire tre poeng .

På Ranheim var det mer oppskriftsmessig med 3-0 til hjemmelaget i en kamp mot Raufoss de dominerte fra start til mål. Karlsen fra straffemerket, Reginiussen og Lundal var målscorere i en kamp hjemmelaget vant fullt fortjent og akkurat slik en opprykksfavoritt skal gjøre det.

Ranheim befester sin andreplass på tabellen, og det eneste laget som holder kontakt med Tromsø, sm i sin kamp banket Sandnes med hele 5-0.