Levanger med sterk borteseier

av TF

Levanger starter denne uken med å klare det RBK ikke klarte søndag, nemlig det å vinne på Skagerak Arena. Adrian Teigens mål etter 19 minutter i Skien ble kampens eneste og dermed kunne LFK notere årets første seier, og de første poengene på tabellen.

Ingen levnet Levanger noen sjanse borte mot Odds rekrutter med flere spillere med Eliteseriekamper denne sesongen fra start, men det var gjestene som tok initiativet. Teigens flotte mål ble satt opp av strålende forarbeide av Vegard Voll, men selv med en tidlig ledelse ble det ingen kamp med ryggen mot veggen for LFK.

Banespillet var jevnt og det må kunne kalles fortjent at Per Verner Rønnings mannskap reiser hjem til Trondheim med 3 poeng i bagen. Grunnet økonomisk tot ble LFK før sesongen fratatt to poeng, noe som betyr at mandagens 3 poeng er de første som registreres på tabellen og LFK klatrer bort fra bunnplassen i 2.divisjon.

RBK 2 tar i mot Asker senere mandag.