Nardo vant endelig, 2 mål på overtid!

av TF

For et drama det skulle bli da Nardo endelig skulle ta årets første seier, og få seire vil nok smake bedre enn denne. Hjemmelaget Egersund tok ledelsen 1-0 etter 83 minutters spill og etter en heroisk innsats så det igjen ut til å gå mot et bittert ettmålstap for Nardo.

Men Stig Kammens gutter hadde ikke gitt opp og i løpet av 2 magiske overtids minutter skulle det hele snu. Først banket innbytter Arne Gunnes inn utligningen i det kampuret akkurat hadde passert 90 minutter, og noen minutter senere omtrent fra samme hold rundt 16 meteren banker Magnus Høiseth inn 1-2. En fantastisk seier for Nardo som har spilt bra i de første kampene, men ikke klart å få tellende resultatet, men i dag klarte de det til gangs.

Se høydepunktene her

RBK 2 og Levanger møter henholdsvis Asker og Odd 2 mandag.