Solli reddet Ranheim på overtid

av TF

Ranheim gikk mot et surt poengtap mot Hamkam da Marcus Pedersen satte inn 3-3 via muren på et frispark og stadionuret på Briskeby viste 88 minutter. Heldigvis ville innbytter Sivert Solli det annerledes og banket et innlegg fra Sondre Sørløkk i nettaket via Kammakeeperen langt inn i overtiden og sikret med det Ranheims 3 strake borteseier og 2.plass på Obosligatabellen.

Hamkam har startet sesong en meget svakt og startet kveldens kamp med å forære Ivar Sollie Rønningen en mulighet som han pent takket for og satte 0-1. Kamma utlignet på et straffespark litt senere, men rett før pause kombinerte Erik Tønne fint med Magnus Blakstad og satte 1-2 via keeper og stolpe. 1-2 var også pauseresultatet.

Etter drøye timen satte Øyvind Alseth inn 1-3, men Marcus Pedersen reduserte like etter på og holdte livet i kampen. Når han også gjorde 3-3 på frispark luktet det poengdeling, men heldigvis hadde innbytter Solli kraft i beina på overtid og Ranheim sikret seg 3 fortjente poeng.

Slik stilte lagene:

HamKam (3-5-2): Jendal – Skjærvik, Strømnes, Alegre – Skogvang Pedersen, Lønstad Onsrud, Johnsen, Solbakken – Matland – Svendsen, Enkerud.

Ranheim (4-3-3): Magnus Lenes – Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Martin Lundal, Torbjørn Heggem – Magnus Blakstad, Jakob Tromsdal, Mads Reginiussen – Erik Tønne, Ivar Sollie Rønning, Vegard Erlien.

Ranheim klatrer med seieren opp i 12 poeng og er dermed på 2.plass i Obos med bare Tromsø foran seg på tabellen. Allerede fredag er det ny runde i Obos, og en meget viktig periode med mange kamper er nå i gang.

Kan Ranheim og Blink fortsette?