3 strake for Blink

av TF

Stjørdals/Blink brukte de to første rundene til å ta nivået i Obosligaen og med 2-1 mot Strømmen på hjemmebane i kveld har laget 3 strake seire. Etter nedsablingen av Kongsvinger hjemme sist og ikke minst bomben på Åråsen var Blink for første gang i år favoritter.

Strømmen er i utgangspunktet et lag som Blink må kjempe med for å unngå nedrykk og på mange måter en nøkkelkamp i kampen om å berge plassen og etter kveldens oppgjør har Blink allerede 9 poeng ned til bunnlagene Strømmen og Hamkam.

Sander Kartum som har imponert veldig i seriestarten for Blink skulle åpne showet og for en åpning. Etter 14 minutter plukker han opp en avklaring fra gjestenes keeper som er utenfor 16 meteren og header. Kartum fanger ballen, ser opp og plasserer ballen i mål fra langt hold, bak en kavende keeper på vei tilbake mot eget mål. En strålende scoring av en spiller som har imponert for dette Blinklaget.

Strømmen styrte banespillet litt i perioden etter scoringen til Blink og etter 37 minutter drar gjestene opp et flott angrep som Kaland setter i mål til 1-1, et resultat som sto seg til pause.

Blink det beste laget i første del av 2.omgang og etter 66.minutter er vertene tilbake i føringen da Hestad drar opp et Blinkangrep på venstre og en Strømmenstopper er uheldig å styre innlegget i eget mål til vertenes store glede.

Etter Blinks ledermål tar Strømmen mer og mer over, og på slutten av kampen presser gjestene hardt på for utligning og på overtid tror alle at de får det da Frendrup i Blinkmålet ser ut til å være inne i eget mål og henter ut en ball. TV bildene klarer heller ikke å vise helt sikkert om ballen er inne eller ikke, men i det store bildet spiller det ingen rolle så lenge mål ikke blir dømt, og Blink kan juble for sin tredje strake seier.

Denne kampen viste at Blink må være på tå hev gjennom alle kamper skal de få med seg resultater og sannheten er at de var nærmere 3-1 på kontringer utover i 2.omgang enn det gjestene var utligning, kanskje bortsett fra situasjonen på overtid.

Ranheim spiller borte mot Hamkam på tirsdag og må ta poeng der for å holde Blink bak seg på tabellen. Med sine 9 poeng er Blink på 5.plass, 6 poeng bak Tromsø som har 5 strake seire etter 1-0 over Øygarden i kveld. Sandnes UlF ligger på 11 poeng, KFUM på 10, og Ranheim er nummer 4, før kampen mot Kamma på tirsdag.