Karlseng Utland berget Rosenborg på overtid

av TF

Lisa Marie Karlseng Utland ble den store helten da Rosenborg tok tilbake ligatoppen i Toppserien nesten 5 minutter på overtid borte mot Arna Bjørnar da hun flyktet inn 1-2. Marit Clausen hadde sendt gjestene i ledelsen i starten av 2.omgang, men vertene kom tilbake og alle trodde det gikk mot poengdeling, men Utland ville det annerledes.

Med 94 på kampuret kom scoringen fra landslagsspissen som gjør at RBK klatrer tilbake på tabelltoppen, og totalt sett var seieren fortjent selv om den satt utrolig langt inne.

Vertene fra Bergen startet kampen best, men det var Rosenborg som nettet først etter 49 minutter da Cesilie Andreassen fant toppseriens toppscorer Clausen med et vakkert gjennomspill og toppscoreren gjorde ingen feil. Etter at hjemmelaget utlignet ble det en stillingskrig der Rosenborg virket skarpest, men mot slutten virket det som lagene tok til takke med hver sitt poeng før seiersmålet kom litt ut av ingenting.

Rosenborg holder da tabelltoppen på 10 poeng, men vinner LSK kan de passere RBK på målforskjell. Uansett en fantastisk seriestart av RBK og det er bare å glede seg til fortsettelsen.

TABELL | TOPPSERIEN
1Rosenborg4610
2Vålerenga439
3LSK357
4Avaldsnes437
5Sandviken417
6Klepp304
7Lyn4-54
8Arna-Bjørnar4-23
9Kolbotn4-32
10Røa4-80