KIL/Hemne sjanseløse i nord

av TF

Etter en meget hederlig innsats mot opprykksfavoritt Stabæk i første seriekamp ble søndagens oppgjør mot tidligere Toppserielag Medkila en solid nedtur for jentene fra KIL/Hemne. Hjemmelaget klinket ut fra blokkene og tok ledelsen allerede etter 4 minutter, og til pause ledet vertene 3-0.

Like etter pause fikk Dina Hegerberg se det røde kortet og like etter punkterte hjemmelaget med 4-0. Gjestene fikk en redusering, men når Medkila scoret sitt 6.mål like før slutt ble sluttresultatet 6-1.

Et klart steg tilbake for KIL/Hemne som i lange perioder hang bra med Stabæk i åpningskampen, og i en tøff sesong i 1.divisjon spørs det om det er hjemme på Ånesøyan man må sikre seg de poengene man trenger for å stå i divisjonen.

Neste søndag venter en ny hjemmekamp og da er det Hønefoss som kommer på besøk til Øra, og da satser vi på at sesongens første poeng kommer.