Ranheim til topps i Obosligaen

av TF

En sterk 3-0 seier borte mot Åsane i Bergen gjør at Ranheim står med full pott etter 3 serierunder i Obosligaen og dermed topper laget fra fjæra tabellen.

Mot Åsane i Bergen var det stabilt defensivt og effektivt offensivt, men det er slike seire som skal til skal man kjempe i toppen gjennom hele sesongen. Åsane er et spillende lag og hadde ballen mye i starten av kampen, men etter scoringer av Erik Tønne og Ivar Sollie Rønning var i realiteten kampen i Bergen avgjort.

Med 2-0 til pause kontrollerte gjestene kampen i 2.omgang og når Sollie Rønning scoret sitt andre mål etter drøye 70 minutter var den lille spenningen borte. Ingen blendende bortekamp av Ranheim, men effektivt og solid. De viser en stabilitet og spesielt det at de holdt nullen i kveld var viktig etter mange baklengs i de 2 første rundene.

Nå venter Tromsø i neste hjemmekamp og det blir en skikkelig pekepinn på hvor Ranheim står i årets Obosliga, for Tromsø står også med full pott etter 3 runder og er av lagene som forventes at Ranheim må kjempe med i kampen om opprykket.