Blink banket Kongsvinger

av TF

Etter 2 strake tap i serieåpningen løsnet det endelig for Stjørdals Blink da de tok i mot Kongsvinger på MUS Sandskogan stadion i ettermiddag, og klinket til med en sterk 5-2 seier. En meget sterk 2.omgang ble avgjørende for hjemmelaget som kom under 0-1 etter bare 4 minutter, men Marius Augdal utlignet bare 8 minutter senere.

Det ble en tett og tøff kamp før pause, og gjestene fra Kongsvinger var kanskje nærmest et nytt ledermål, men lagene gikk til pause på 1-1.

Tidlig i 2.omgang sendte Sondre Stokke hjemmelaget til himmels da han skjærte inn fra venstre og banket 2-1 i lengste hjørnet, men gjestene var raskt ajour da målsniken Adem Guven utlignet til 2-2 bare 5 minutter senere.

Den siste halvtimen ble dog et kjør mot gjestenes mål, og Mats Lillebo sendte vertene tilbake i ledelsen etter drøye timen .Etter dette trykker hjemmelaget på for å punktere kampen men mot slutten faller hjemmelaget lavere i banen og virker som de forsøker å ri ledelsen inn. Kongsvinger skaper ikke det helt store, men lettelsen er stor da kampuret viser 89 minutter og Ole Kristian Rødahl ekspederer innlegget til Morten Strand i mål til 4-2, Blink går mot årets første trepoenger!

Like etter skylles all tvil bort da Simen Sandmæl drar opp en mønsterkontring av hjemmelaget og det er Lasse Brandsal som avslutter angrepet til 5-2, og jubelen står i taket på Stjørdalen – endelig er poengsankingen i Obosligaen i gang.

Seieren i dag var fullt fortjent og svært viktig for et Blinklag med liten erfaring fra nivået og det å få en slik opplevelse vil nok gi masse selvtillit og tro på veien videre i Obos. Sterkere defensivt i dag, og mange som bidrar i angrep gjør at Blink skal bli en tøff nøtt for flere lag i divisjonen fremover.