Uavgjort i trønderduell, Nardo tapte

av TF

Levanger og RBK 2 delte poengene i serieåpningen i Postnordligaen, mens et tidlige baklengsmål for Nardo hjemme mot Arendal var nok til at gjengen i Nissekollen gikk poengløse av banen i årets første kamp.

På Levanger skjedde det ganske lite før pause på Moan, men etter hvilen skjedde det langt mer. Først tok hjemmelaget ledelsen da Sander Lille-Løvø satte inn 1-0 etter bare 7 minutter , men de unge gjestene kom tilbake etter 64 minutter da de ble tildelt straffespark som Sondre Skogen ekspederte i mål til utligning.

Etter 70 minutter ble Joachim Solem fra RBK utvist etter å ha mottatt sitt andre gule kort, men hjemmelaget klarte aldri å utnytte overtallet de siste 20 minuttene og selv om de trykket på ebbet kampen ut med poengdeling og 1-1.

Nrado tok i mot en av opprykksfavorittene Arendal i serieåpningen i NIssekollen og fikk en i trynet etter bare 4 minutter da gjestene satte inn 0-1. Dette skulle vise seg å bli kampens eneste mål i en tett og tøff batalje der Nardo aldri klarte å legge nok trykk mot gjestene fra sør.

Den store overraskelsen i første runde var at Egersund tapte hele 4-1 borte mot Vard Haugesund.

Se høydepunkter fra Levanger – RBK 2 her

Se høydepunkter fra Nardo- Levanger her