Stabæk for sterke for KIL/Hemne

av TF

Opprykksfavoritt Stabæk trakk det lengste strået da de besøkte Ånesøyan i serieåpningen i kvinnenes 1.divisjon. Med tidligere Kattemspiller Stine Reinås på laget tok gjestene ledelsen 10 minutter før pause og rett før hvilen var KIL/Hemnes Ingrid Borgen da hun var sist på ballen da Stabæk doblet til 0-2.

Vertene hang br med hele veien og skikkelig spenning ble det i oppgjøret da Mari Smevoll reduserte for hjemmelaget etter drøye timen, og med litt mer sting i sluttfasen av kampen kunne vertene ha fått med seg poeng fra dette oppgjøret. Stabæk sto stormen av og den store opprykksfavoritten kunne reise tilbake til Østlandet med tre poeng i bagen.

Selv med tap en lovende åpning av KIL/Hemne som hang veldig bra med favoritten Stabæk, noe som lover godt for resten av sesongen. Er man på nivå med Stabæk skal det også være mulig å bite godt i fra seg mot de andre lagene i divisjonen.