Ranheim viste styrke mot Blink

av TF

Ranheim fikk en perfekt start på sesongen med 3 poeng på tidenes første obligatoriske kamp på Blinks nye stadion MUS stadion Sandskogan . Ranheim var klart best gjennom 90 minutter, men manglet sting til å punktere kampen og etter Blinks 2-3 redusering levde kampen helt til dommeren blåste av etter 94 minutter.

Ranheim tok ledelsen 1-0 etter en dødballscoring ved Daniel Kvande etter 22 minutter og det var ingen tvil om at gjestene ledet fortjent ved pause, men kampen levde i høyeste grad halvveis på 1-0 til gjestene.

I 2.omgang eksploderte det like etter pause da Sondre Stokke utlignet for hjemmelaget, også dette etter dødball, da han dunket en andreball i nettaket fra 12-13 meter og sendt Blink til himmels. Der var de kun i noen minutter før Ranheim igjen var i føringen da Heggem på venstre dro opp et angrep og fant Ivar Sollie Rønning på bakerste som banket gjestene tilbake i føringen.

For man skulle tro at utligningen skulle skyte fart i hjemmelaget, men dominansen til Ranheim fortsatte og for dagen venstreback Heggem skulle i tillegg til nydelig assist på Rønnings mål kommer på scoringslisten selv. Øyvind Alseth kom opp langs høyre og slo et innlegg som fant veien ut til Heggem som akkurat innenfor 16 meter skjøt inn Ranheims tredje mål for kvelden.

På dette tidspunktet etter en times spill luktet det mer 1-4 enn redusering og dominansen til gjestene fortsatte helt til hjemmelagets Sondre Stokke dukket opp og satte sitt andre for dagen, og reduserte til 2-3 etter 68 minutter på klokken. Etter dette var Ranheim fremdeles det beste laget, men Blink var hele tiden på skuddhold til poeng og i en tett siste halvdel av kampen levde drømmen om poeng, men det ble med drømmen.

Ranheim holdt ledelsen ut og sikret seg 3 fortjente poeng i serieåpningen, men også Blink kan finne positive ting fra åpningen selv uten poeng. Blink er sterke på dødball og virker solide i det defensive, men har litt å gå på i det offensive, de må se farligere ut skal de klare målsettingen om å berge plassen i divisjonen.

Ranheim viste styrke selv om de slapp inn 2 mål, og selv om de burde ha avgjort kampen tidligere er det noe stabilt og robust over årets Ranheimslag og allerede mandag venter årets første hjemmekamp!

Supermannbørsen( Vurdering etter karakter 1-6, der 6 er topp)

Stjørdals Blink- Ranheim 2-3 (0-1)
Mål Blink: Stokke 49, 68
Mål Ranheim: Kvande 22, Sollie Rønning 54, Heggem 60

Blink: Frendrup 3, Ramstad 2, Vinje 3, Fiske 3, Holter 2, Sandmæl 3, Kartum 3, Strand 2, Brandsdal 2, Lillebo 3, Stokke 4

Ranheim: Lenes 3, Alseth 4, Kvande 4, Lundal 3, Heggem 4 BB, Valla Dønnem 3, Reginiussen 4, Lopez 3, Solli 4, Sollie Rønning 3, Tønne 3, Sæter 3

PS! Supermannbørsen er til ære for den trønderske fotballegenden Roar Strand, og da er det selvfølgelig 6 som er den beste karakteren. HVIS man klarer å bli Supermann (6 på børs) vanker det en utmerkelse fra Trønderfotball! Målet er å ha Supermannbørsen på Blink og Ranheims kamper i Obosligaen, og på kamper TF dekker live når koronabegrensningene oppheves.