Ranheim slo Blink i generalprøven

av TF

Neste fredag starter Obosligaen da Blink tar i mot Ranheim til seriepremiere på Sandskogan stadion, og i dag var det generalprøve. Ranheim trakk det lengste strået og vant 2-0, om en uke spiller de om poeng.

Ranheim startet dagens oppgjør best og tok tidlig ledelsen da Michael Karlsen satte inn 1-0 etter innlegg fra Sivert Solli i det 6.minutt, og Ranheim var nærmere 2-0 enn Blink reduaering i første del av kampen. 10 minutter før pause plukket Øyvind Alseth opp en andreball og fra rundt 16 meter prikket han ballen i mål til 2-0, noe som også var pauseresultatet.

2.omgang var preget av mange bytter og Blink klarte aldri helt å utfordre storebror fra Fjæra, og Ranheim kan dermed gå inn i serieåpningen om en uke med selvtillit. Spørsmålet er hva en god generalprøve gjør med laget før premieren neste fredag, og Blink har nok tro på poeng selv om det ble et fortjent tap i dag.

Hør hva Ranheimtrener Svein Maalen sa etter kampen her