Trygg/Lade med spillere til Talentleir i Porsgrunn

av TF

Forrige uke ble det klart at Equinor Talentleir Porsgrunn er flyttet fra juni til august, og nå er troppene til talentleiren klare. Der er varierende med trønderske innslag på de forskjellige kullene, men spesielt på G16 at det ikke er en trønder i hverken landslagsstropp eller skyggelandslag.

På G14 er det langt flere trønderske innslag og deriblant to gutter fra Trygg/Lade, Magnus Moen og Anders Børset, i tillegg til Sverre Nypan, Jesper Sunde og Stian Thorsten fra Nardo. Også Cheng Gao fra Vestbyen er tatt ut. Se alle uttakene lengre ned i saken.

– Disse spillerne er tatt ut fordi vi enkelt og greit anser dem som Norges største talenter i sin årsklasse. Dette er morgendagens helter, og de har mye å leve opp til! De aldersbestemte landslagene våre har virkelig markert seg i Europa siste årene. Og vi har toneangivende spillere på A-landslagene våre som bare for noen år siden var på talentleir i Porsgrunn, sier ansvarlig for Landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland.

Samlingen i år vil bli arrangert i henhold til smittevernhensyn og gjeldende retningslinjer, og som følge av dette er ikke alle detaljer rundt samlingen og programmet klare. 

– Men det som er sikkert er at vi skal samles. Vi skal ha noen dager i Porsgrunn som forhåpentligvis vil være både utviklende og inspirerende. Og det fortjener spillerne. Det har vært en tøff tid for alle, også for alle de som ikke fått gjort det de liker aller best – spille fotball! Jeg håper derfor at uttaket til denne samlingen gir spillerne en ekstra «boost» så de går inn i sommerferien og trener så godt de kan, og jeg gleder meg mer en noen gang til en talentleir, sier Grøttland. 

Tropper

Equinor Talentleir Porsgrunn Jenter 3. – 7. august

J14 X og J14 Y
J15 landslag og J15 skyggelandslag
J16 landslag

Equinor Talentleir Porsgrunn Gutter 8. – 12. august

G14 X og G14 Y
G15 landslag og G15 skyggelandslag
G16 landslag og G16 skyggelandslag