Foosnæs debuterte for Glimt

av TF

Rosenborg har ikke fått den starten på Eliteserien som trønderne håpet på, men trønderske smil finnes likevel i Eliteserien etter at 2.serierunde ble ferdigspilt søndag.

I Kristiansund kom Bendik Bye på scoringslista og både Christoffer Aasbak og Olaus Skarsem hadde assist da KBK banket Aalesund hele 7-2, Skarsem og Bye kom begge inn i oppgjøret etter å ha startet kampen på benken. Bent Sørmo spilte også for et KBK som sprudlet offensivt etter 0-0 på Lerkendal i serieåpningen

I Bodø fortsetter fjorårets sølvlag scoringshowet og etter å ha scoret 4 i Stavanger i serieåpningen fulgte de opp med 6 nye da Haugesund ble nedsablet hele 6-1 på Aspmyra. Brede Moe staret kampen for Glimt som sedvanling, mens Alexander Foosnæs kom inn i 2.ongang og fikk dermed sin debut i Glimttrøya. Inn kom også Ola Solbakken som hadde assist på det siste målet da Skytte fastsatte sluttresultatet til 6-1.

Torsdag kommer Glimt til Lerkendal og møtet med Rosenborg.

I Bergen var det storoppgjør mellom Brann og Viking, og det med Kristoffer Løkberg som eneste trønder fra start i kampen. Men det ble ikke det beste gjensynet for Løkberg i sitt gjensyn med Brann stadion på en kveld hjemmelaget vant 3-0. Christian Eggen Rismark fikk være med på litt av moroa da han entret banen som innbytter etter 74 minutter.