Ranheim banket Kongsvinger

av TF

Eliteserien starter i kveld, men Obosligaen må vente noen uker til og dermed er det treningskamper som gjelder. Ranheim og Kongsvinger møttes på halvveien i dag, og spilte treningskamp på Steinmoegga stadion på Alvdal i dag. Ranheim viste imponerende takter og slo til med 4-1 serier mot et Kongsvingerlag som av mange sees på som en utfordrer til opprykk og ihvertfall kavlifiseringsplass.

Erik Tønne satte 1-0 tidlig i 1.omgang etter pasning fra Ole Sæter, men rett fra avspark gikk Kongsvinger i angrep og fikk straffespark som Guven ekspederte i mål til 1-1. Kun få minutter senere var RIL tilbake i ledelsen da Erlien satte opp Lopez som gjorde mål og 2-1 var også pauseresultatet.

I en varm 2.omgang oppdelt av drikkepauser gjorde Tønne 3-1 via en KIL spiller og Solli Rønning gjorde kampens siste mål til 4-1.

Ranheim stilte slik: Lenes – Alseth, Kvande, Lundal, Heggem – Mateo, Tromsdal, Sørløkk – Tønne, Sæter, Erlien

Reserver: Langås, Williams, Blakstad, Alte, Høiseth, Solli, Sollie Rønning