Eliteserieåpningen: Trøndersk jubel på Lerkendal, Solbakken debuterte i Glimt

av TF

Et Kristiansund med tre trøndere fra start sikret seg poeng etter 0-0 mot et tannløst Rosenborg i serieåpningen på Lerkendal. Bent Sørmo, Christoffer Aasbak og Olaus Skarsem var alle i startoppstillingen til et godt organisert KBK lag som aldri ble lagt under skikkelig press, og utover i kampen kom også Bendik Bye på banen.

En annen trønder som hadde en god opplevelse var Ola Solbakken som fikk sin debut da han kom inn etter 83 minutter i Glimts oppgjør borte mot Viking. Da ledet allerede Glimt 4-2 etter at de tidlig lå under 2-1 og det med flere trøndere involvert. Brede Moe spilte hele kampen som stopper for , mens Alexander Foosnæs må vente på sin debut da han satt hele kampen på benken.

Kristoffer Løkberg startet kampen for Viking, men ble byttet ut etter 72 minutter.

Runden:

Rosenborg- Kristiansund 0-0
Aalesund- Molde 1-4
Odd- Sandefjord 1-2
Stabæk- Mjøndalen 0-0
Viking- Bodø/Glimt 2-4