Blir Mikke Karlsen toppscorer?

av TF

Ranheims spydspiss Michael Karlsen er en av favorittene til å stikke av med toppscorertittelen i Obos ligaen denne sesongen i følge bookmaker Nordicbet sin odds. Thomas Lehne Olsen er favoritt og med oddsen 2.80 er det ingen tvil om at dette er spissen som kommer til å skyte Lillestrøm til opprykk.

Karlsen i Ranheim er nummer 2 på lista med 6.25 i odds, så tror man Mikke finner formen denne sesongen er det mulig å tjene en slant hvis man satser på han som toppscorer.

Neste trønder på listen er Mats Lillebo fra Blink, og til hele 35 i odds gir han god avkastning hvis man tror på Blinkspissen.

Ranheimspiller Mads Reginussen står til 37 i odds, Kjell Rune Sellin, nå i Strømmen, til 40 i odds og Sondre Stokke i Blink gir hele 75 ganger pengene tør man satse på vingen med den lekne høyrefoten.

Se oddsen på toppscorer i Obosligaen her