– Vi forventet lokaloppgjør

av TF

-Det blir en skikkelig manndomsprøve for oss

Blinktrener Roar Vikvang forventet at det skulle bli lokaloppgjør i åpningsrunden av Obosligaen, men gleder seg ikke mindre til møtet med Ranheim av den grunn. Etter 2 måneder i det han selv kaller et vakum er det endelig en kamp i horisonten og se frem til.

-Det blir veldig moro med besøk av Ranheim på vår nye stadion i sesongåpningen. Det å møte et lag som de siste 2 sesongene har spilt Eliteseriefotball, og som helt sikkert har ambisjoner om opprykk vil gi oss en skikkelig pekepinn på hvor vi står, sier Vikvang. – Vi har trent i 2 måneder i uvisshet, men nå blinker 3.juli der fremme.

-Det blir en skikkelig manndomsprøve, klarer vi å henge med Ranheim tror jeg vi kan matche de fleste i Obosligaen, forteller Vikvang.

Blink har på rekordtid fått klar ny stadion med undervarme og ytterligere fasiliteter og ser man oppsettet kan det ha vært helt avgjørende med nye Sandskogan stadion. – Siste hjemmekamp er berammet til 1.desember og det hadde nok ikke vært mulig på vår gamle bane, så det å ha på plass en ny en med undervarme og lys etter kravene er helt nødvendig, forteller Vikvang.

Trønderfotball utfordret Blink og Ranheim til crossbarchallenge på Marbella, der Blink vant 2-1. Frem mot seriestart skal vi utfordre de to trønderske lagene ytterligere i oppbygning til en fantastisk åpningskamp i årets Obosliga, følg med!