Forren ferdig i Molde

av TF

Det er TV 2 som i ettermiddag slipper nyheten om at den tidligere KIL/Hemne spilleren Forren er ferdig i regjerende mester Molde, og spekulasjonene om hvor Forren fortsetter karrieren er allerede i gang i sosiale media.

TV 2 får opplyst at 32-åringen og Molde har kommet til enighet om å avslutte kontraktsforholdet. Forrens kontrakt strakk seg opprinnelig ut 2021.

– Partene har inngått en minnelig avtale som innebærer at Vegard Forren er fristilt fra kontrakten med Molde FK fra dags dato og mottar en økonomisk sluttpakke fra klubben, sier Forrens advokat Odd Arne Nilsen til TV 2.

Molde og Forren har vært i forhandlinger siden mandag, og kom til enighet om en sluttavtale torsdag ettermiddag.

I et åpenhjertig intervju mandag fortalte Forren til TV 2 om gamblingproblemene han har slitt med i 15 år.Molde om Forren-tvisten: – Dette må gå rimelig fort

– Jeg har alltid hatt noen problemer. Jeg har på en måte aldri vært i et uføre, men tjent gode penger. Det har liksom alltid ordnet seg. Det har vært en utfordring fra jeg begynte å tjene penger. Det har vært en sykdom, som har vært vanskelig å innrømme for seg selv, sa Forren til TV 2 mandag.

Forren var av Trønderfotball vurdert på 12.plass over de beste trønderne på vår kåring tidligere i vår, og vi håper å se trønderen tilbake på banen på toppnivå så fort som mulig.