Følg Torgil Gjertsen i Ekstraklasa

av TF

Nidaros skal gjennom Amedias direktesport sende den polske toppserien Ekstraklasa denne sommeren og det gjør det mulig å følge trønderfotballer Torgil Gjertsen! Gjertsen som tidligere i uken fortalte til Trønderfotball at han kun får med seg noen få kamper i sommer, før han returnerer til Trondheim for å ta del i familieforøkelse, er eneste trønder som kan følges i den polske ligaen, men profiler er det nok av.

Christian Gytkjær hadde stor suksess i Trondheim og Rosenborg, og herjer nå toppscorerlisten i Polen og er en av mange profiler som kan følges via Nidaros sitt tilbud denne sommeren.

– Det er fortsatt noen uker til Toppserien og PostNord kommer i gang. At vi ikke kan tilby lokale kamper eller andre norske fotballoppgjør på Direktesport, vet vi har vært et savn hos mange av våre abonnenter. Men om noen dager blir det altså igjen mulig å få med seg spennende fotball hos oss. Vår eier, Amedia, har sikret seg rettighetene til å vise kamper fra det øverste nivået i Polen, sier ansvarlig redaktør i Nidaros, Arne Reginiussen. 

Det legges opp til å vise to polske kamper i uka, til sammen 30–50 kamper.

– Det bor nesten 3000 polakker i vår kommune, det er derfor ekstra hyggelig å kunne tilby polsk toppfotball til nettopp disse, sier Reginiussen.

Se kampene her.