Trøndere på listen over de største trenertalentene

av TF

Dagbladet har kåret de største trenertalentene i norsk fotball, og på listen er det flere trøndere. Årets unge trener i 2019, Eirik Kjønø, i Grorud og Sandnes Ulfs Steffen Landro som hadde stor suksess i Nest/Sotra er “kjente”navn på listen, men her er det også flere trøndere vurdert i kåringen.

Erik Selnæs – Byåsen (30 år)

Storebroren til landslagsspiller Ole Selnæs og sønn av tidligere Rosenborg-spiller Ivar Selnæs. Tok over Byåsens A-lag i 2017 og har rykket ned, opp og ned fra 2. divisjon de siste tre årene. Har vært trener i Rosenborgs akademi før og sverger i kjent stil til 4-3-3. UEFA A-lisens.

Steinar Wangen Gjersvoll – Orkla (30 år)

En gang ung og lovende juniorspiller i Lillestrøm. Spilte senere mye i 2.- og 3. divisjon for Strindheim og Orkla. Wangen Gjersvoll var kaptein på Orkla, men måtte gi seg på grunn av skader. Høy status i klubben, og før årets sesong fikk han tilbud om å bli A-lagstrener. Det takket han ja til.

Simon Hustad Evjen – Tiller (29 år) – til venstre på bildet i headingen

Tok over Tiller før 2019-sesongen etter tre sesonger i Kvik og har erfaring som heltidsansatt i Rosenborg, med ansvar for fotballskole og tilbud for barn etter skolen. Evjen har tidligere også vært trener på kretslag i Trøndelag fotballkrets, vært hovedtrener for Sjetne og trent Astors G16-lag. UEFA B-lisens.

Se hele listen som ligger under Dagbladet pluss her