Konkurs berget Selnæs plass i toppdivisjonen

av TF

Ole Selnæs hadde belaget seg på å spille på nivå 2 i Kina kommende sesong, men tirsdag kom kontrabeskjeden som gjør at det fortsatt blir toppseriespill på trønderen.

Tianjin Tianhai – som en gang hadde spillere som Alexandre Pato og Axel Witsel, samt Fabio Cannavaro som manager, sier i en uttalelse at de ikke lenger maktet å drifte klubben og dermed erklærte seg konkurs.

– Gitt en uholdbar økonomisk situasjon er ikke klubben i stand til å opprettholde normal drift. Etter en periode med gjennomtenkt overveielse har klubben ikke noe annet valg enn å formelt kunngjøre Tianjin Tianhai som oppløst, sier klubben i en uttalelse.

Det betyr at FC Shenzhen tar plassen til Tianjin Tianhai i Superligaen, og at Selnæs fortsatt kan måle seg med de beste i den kinesiske fotballen. Dette er også gode nyheter for landslaget som tidligere satte spørsmålstegn om plassen til Selnæs i landslaget hvis det ble 2.divisjon, nå er spørsmålet bare om når man kommer i gang med seriespillet i Koronaens hjemland.