Vi kårer tidenes Ørnspiller

av TF

I enden av vår artikkelserie av Terje Berg om Trondheims-Ørns fantastiske historie skal Trønderfotball driste seg til å kåre tidenes Ørnspiller. Vi har plukket ut 25 navn, som gjennom dialog med tidligere Ørntrenere og Ørnkjennere skal ende opp i en liste med 10 spillere som vil bli presentert her på Trønderfotball.

Av disse 10 vil en fagjury være med å plukke ut 5 av disse igjen, som man gjennom en avstemming skal finne den spilleren som den trønderske fotballfamilien mener er tidenes Ørnspiller.

Vi kommer snart til å presentere listen med de 25 kandidatene som våre Ørnkjennere skal vurdere, og vi håper alle tar del når vi i løpet av våren skal kåre tidenes Ørnspiller. Det som er helt sikkert er at gjennom Terje Bergs artikkelserie skjønner man veldig godt hvilken fantastisk historie denne klubben har hatt og at det er veldig mange spillere å velge fra når en slik liste skal utarbeides. Mange føler sikkert at det er navn som mangler når listen foreligger, men vi har et stort håp om at vi til slutt skal stemme over 5 fantastiske kandidater.

Hvem er din favoritt?