TF 10èrn Vidar Evensen

av TF

Vidar Evensen var med da Strindheim spilte Tippeliga i 1995, men ble ikke med laget ned i 1.divisjon. Midtstopperen dro videre til Kongsvinger der det ble hele 5 sesonger og stort sett fast inventar på stopper plass til klubben rykket ned i 1999. Etter dette ble det 2 sesonger i Strømsgodset før han i realiteten la skoene på hylla i 2001. Litt bidrag i Larvik ble det, byen han i ettertid har etablert seg, men ikke mer enn at han for noen år siden tok på jobben som sportslig leder i Strindheim.

Evensen var en duellsterk midtstopper, god i lufta og en skikkelig vinnerskalle som trøndersk fotball fikk se for lite til ettersom han dro fra Trøndelag så tidlige, men her er han TF 10èr:

  1. Hvem er tidenes trønderske fotballspiller? -Odd Iversen
  2. Hvilken Rosenborgkamp husker du best? – Det må bli seriefinalen i 1985 mellom Rosenborg og Lillestrøm
  3. Hva er ditt beste fotballminne fra barne og ungdomsårene? -Skandiacup finale på Lerkendal som 11 åring i 1982
  4. Hvem har betydd mest for ditt fotballiv? – Det må bli faren min
  5. Nevn en som har vært et forbilde, og hvorfor? -Sverre Brandhaug, spilte i Strindheim med fatter da jeg var liten. Gjorde meg til Arsenalsupporter, og var en jeg beundret for sin spillestil. « Hvorfor løpe ut av et rom du allerede har skapt deg» var et sitat fra Sverre som sitter spikret i minnet
  6. Alle har en scoring man har scoret selv som man husker ekstra godt, hvordan var ditt supermål? – Heading mot Start på Kristiansand Stadion fra 16 meter. Frode Olsen sto i mål.
  7. Din trønderske drømmeellever, selvfølgelig i 4-3-3? Ola By Rise- Lars Grevskott, Per Arne Gjelten, Erik Hoftun,Vegard Heggem – Roar Strand, Sverre Brandhaug, Joachim Walltin – Harald Brattbakk, Gøran Sørloth, Stig Hasselvold
  8. Hva er ditt beste Skandiacup minne? – Samme finalen fra 1982
  9. Din beste medspiller? – Andreas Alm (Kongsvinger)
  10. Din verste motspiller? Tore Andre Flo, ekkel å få tak i….
Vidar Evenensen husker denne RBK kampen best