RBK kvinner ingen medaljekandidat

av TF

Ihvertfall hvis man skal tolke oddsen på Toppserien i 2020, der Rosenborg kvinner debuterer (tidligere Trondheims-Ørn). Som Ørn i 2019 imponerte laget og tok seg langt i cupen og var høyere på tabellen enn på lenge, men med RBK emblemet på drakten følger det med forventninger.

Ambisjonene er store for den ferske klubben, men i følge Nordicbet blir det tøft å henge med i toppen i debutsesongen, men skulle de ta gull gir det hele 35 ganger innsatsen.

Det som likevel er mest oppsiktsvekkende er at det for første gang på mange år er et annet lag enn Lillestrøm som er storfavoritt, for det er Vålerenga som har lavest odds på å ta tittelen i årets Toppserie med 2.25, noe som gjør de som nesten like stor favoritt som Molde i Eliteserien. Lillestrøm har vunnet det aller meste de siste sesongene, men har mistet mange sentrale spillere og står til 3.50 i odds.

Sandviken står i 4.75 i odds og dette er altså trioen som Nordicbet tror gjør opp om medaljene.

Thomas Dahle som tidligere trente Trondheims-Ørn er nå i Avaldsnes og her er oddsen på 17, så klart lavere odds på Dahles Avaldsnes en Øyvind Leins troillunga.

Les alt om oddsen på Toppserien her.