Spår trøndersk nedrykksstrid

av TF

Det er nok dessverre en stund til 2.divisjon til fotballen i 2.divisjon ruller i gang igjen, men likevel interessant å se hvem bookmakerne har tro på og ikke. Skal vi tro på Nordicbet blir det en tøff sesong for Rosenborg 2, mens Nardo tippes helt i bunn av sin avdeling.

Bookmakeren har satt odds på vinner i 2.divisjons avdelingen til de trønderske og er det noe trøndersk lag som har mulighet til å vinne avdeling så er det Levanger. Nordicbet har satt Levangers vinnerodds til 15, som betyr at du får 15 ganger innsatsen hvis du satser en slant på LFK, og de rykker opp.

Men heller ikke LFK er blant favorittene, for lavest odds er det på at hardtsatsende Egersund skal rykke opp, de har bare 3 i odds.Asker, Arendal, Fram Larvik og Notodden er de andre lagene som ligger på under 10 i odds til å ta avdelingsseieren.

Langt nede på lista finner vi RBK 2 med 70 i odds, mens helt nederst ligger Nardo med 100 ganger pengene.

Se hele oddsen på den trønderske 2.divisjonsavdelingen her.