Endelig Coervertrening igjen

av TF

Fotballen har lidd som følge av koronakrisen men heldigvis er banene åpnet igjen og det er mulig og gjennomføre fotballaktivitet igjen, selv om det fremdeles er noen begrensinger. Coerver Coaching lever av fotball, og lever av å tilby trønderske barn, og barn i resten av verden ekstra og spesifikt fotballtrening, og de har også merket krisen på kroppen, men nå kan de endelig komme i gang med aktivitet igjen.

– Denne uken startet vi trening Coerver Football Park i vår partnerklubb Strindheim IL, med trening i grupper med 4 spillere og 1 trener.  Mandag 27. april starter det veldig populære tilbudet Coerver  Etter Skoletid igjen, forteller Brad Douglass i Coerver.

Brad Douglass fra Coerver Coaching

– Vi har fulgt nøye med på utviklingen i den pågående pandemien og følger alle anbefalinger og råd fra helsemyndighetene. Det er utfordrende tider for alle og helse og sikkerhet er vår viktigste prioritet, sier Douglass.

Ettersom det er begrensninger på hva slags aktivitet som kan gjøres har Coerver brukt de siste ukene på å utvikle treningsøkter som er tilpasset koronavettreglene. Selv om det ikke er mulig å spille “vanlige” kamper, er det masse man kan trene på også i disse koronatider.

– Vi har de siste ukene jobbet med å utvikle nye program for spillerne som fokuserer på vårt Core Skills Wheel: 

Ballkontroll som hovedingrediens med fire andre deler: Førsteberøring, 1 mot 1, løping med ball, pasnig/mottak og avslutninger

-Alle våre trenere har vært gjennom et oppdateringskurs og vi gjør en stor investering ved å sørge for å ha 15 trenere på jobb hver dag. Dette vil sikre at barna har utfordrende og morsom trening. Det er ikke nok å bare spille fotballtennis eller ha stasjonstrening. Det er viktig at treningene har et formål og læring er en nøkkelingrediens i det vi gjør, forteller Douglass.

-I tillegg til det arbeidet vi gjør direkte med spillerne har våre partnerklubber tilgang til over 20 ulike treninger de kan bruke for grupper med 4 spillere og 1 trener.

-Spillerne våre har i tillegg mulighet til å få tilgang til gratis tutorials på nett for dem selv og foreldrene, og vi har utviklet et hjemmetreningsprogram, Coerver Nordic @ Home: https://coerver.no/programs/homeskillsgame , som er åpen for alle spillere og klubber. Dette består så langt av to nivå, og nivå tre blir etter planen tilgjengelig på mandag, sier Douglass.

Så selv om koronakrisen gir store utfordringer også for Coerver jobbes det knallhardt for at aktiviteten til barna skal opprettholdes, og jo mer man slipper opp tiltakene etterhvert, jo nærmere kommer man en vanlig aktivitet også i breddefotballen.